Piet Zandbergen benoemd tot erelid van Fanfare Wilhelmina

Tijdens de jaarvergadering op woensdag 23 mei werden onder oog van de aanwezige leden twee bestuursleden bedankt voor hun inzet, waarvoor voorzitter Fried van Beers mooie woorden had.

Anne-Marie van de Pas heeft in de acht jaar dat ze in het bestuur heeft gezeten het opleidings- en jeugdtraject gecoördineerd en ze is actief geweest in diverse commissies, waaronder de feest-, jeugd-, kleding- en jubileumcommissie. Met deze laatste commissie heeft ze het afgelopen jaar met muzikaal succes het jubileumconcert georganiseerd.

Piet Zandbergen heeft 25 jaar lang als secretaris gefunctioneerd en werd door Fried omschreven als bescheiden, weloverwogen, accuraat, gedegen en loyaal. Naast de secretariswerkzaamheden heeft Piet zich, net als Anne-Marie, ook ingezet tijdens de vele activiteiten van de fanfare. Op grond van zijn langdurige inzet voor de vereniging is Piet benoemd tot erelid van Fanfare Wilhelmina, welke benoeming unaniem door de leden wordt gedragen.