Raymond van het Groenewoud in concert met Fanfare Wilhelmina

Al 110 jaar liefde voor muziek! Fanfare Wilhelmina viert dit jaar haar 110-jarig bestaan. En dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Ter ere daarvan vindt op zaterdag 28 oktober a.s. een wel heel bijzonder jubileumconcert plaats. Niemand minder dan de bekende Belgische artiest Raymond van het Groenewoud staat die avond samen met de fanfare op de planken in Gemeenschapshuis D’n Anloôp (adres: Maalderij 3, Hoogeloon). Dit wordt een fantastisch concert dat u niet mag missen! Houd onze website of onze Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de voorbereidingen voor dit unieke concert.

Het jubileumconcert start om 19:00 uur. De zaal is open vanaf 18:30 uur.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 15,00 per stuk (groepen vanaf 10 personen € 14,00 per stuk).
Aan de deur kosten de kaarten € 17,50.

Online kaarten bestellen doet u hier.

Kaarten zijn ook te koop bij de volgende verkooppunten:
- VVV Bladel, Markt 21a Bladel
- VVV Eersel, Markt 30a Eersel