Anjeractie 2020 Prins Bernhard Cultuurfonds

Helaas heeft de coronacrisis veel van onze activiteiten (deels) doen stoppen. Denk hierbij aan muzieklessen, repetities en concerten of andere uitvoeringen. Gelukkig hebben onze muziekdocenten de muzieklessen online kunnen voortzetten en zijn er vanaf 1 juni weer mogelijkheden om muzieklessen en bepaalde repetities fysiek te gaan opstarten.

Voor de komende maand hebben we ook het BELEVENement en de kermisactiviteiten moeten annuleren, waardoor een deel van onze jaarlijkse opbrengsten wegvallen. Dat is uiteraard niet het belangrijkste. Wij hopen dat jullie nog gezond zijn en deze tijd goed doorkomen, zodat we elkaar op termijn weer kunnen ontmoeten.

Jaarlijks collecteren wij, samen met andere culturele verenigingen uit ons dorp, voor het Cultuurfonds. Voorheen ging dit fysiek met collectebussen, maar vanaf dit jaar gaat de collecte mobiel. En omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat en de Anjeractie voor de 75e keer organiseert, mogen verenigingen eenmalig 100% van de opbrengst houden.

Wij vragen regelmatig een bijdrage van het Cultuurfonds, voor o.a. aanschaf van instrumenten. We vinden het daarom ook belangrijk te blijven collecteren.

Doneren kan via deze link: https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020?p=38379735 (Fanfare Wilhelmina (Bladel), omdat wij onderdeel uitmaken van de Gemeente Bladel). De actie loopt tot en met 30 mei.

Alvast hartelijk dank voor uw steun en hopelijk tot snel!