Uw stem is geld waard! Rabo ClubSupport is van start.

Rabo ClubSupport is weer van start! Van maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober mogen leden van Rabobank De Kempen stemmen op clubs die zij een warm hart toedragen. Ook Fanfare Wilhelmina is aangemeld om mee te delen in het mooie geldbedrag dat de Rabobank ter beschikking stelt. Elke stem op Fanfare Wilhelmina komt ten goede aan onze jeugdafdeling. Naast het faciliteren van een goede muziekopleiding kan hierbij gedacht worden aan het organiseren van jeugdconcerten en de samenwerking met andere muziekverenigingen, want samen muziek maken verbindt. Om het verenigingsgevoel te versterken organiseert de fanfare naast muzikale activiteiten ook andere jeugdactiviteiten voor haar jonge muzikanten.

Stemmen kan via deze link. Wij hopen van harte op uw stem!