Concertwedstrijd voor slagwerkensembles

Op zondag 8 december neemt onze percussiegroep deel aan de concertwedstrijd voor slagwerkensembles in Etten-Leur. De percussiegroep komt uit in de eerste divisie en in aanloop naar de concertwedstrijd geeft zij verschillende try-outs in samenwerking met andere slagwerkgroepen. Wees welkom op (één van) deze concerten om het programma dat de percussiegroep gaat brengen te aanschouwen.

Volledig programma

Zondag 29 september
Uitwisseling met de slagwerkgroep van Harmonie Echo der Kempen in Bergeijk. In theater de Kattendans te Bergeijk start het concert om 19:00 uur.

Zondag 27 oktober
Deelname aan pre-concoursfestival in Knegsel georganiseerd door Fanfare Heide Echo. In MFA 'De Leenhoef' te knegsel staat het optreden van onze percussiegroep gepland om 17:00 uur.

Zondag 24 november
Uitwisseling met de slagwerkgroep van Harmonie Oefening en Uitspanning in Beek en Donk. In muziekcentrum Het Anker te Beek en Donk start het concert om 19:00 uur.

Zondag 1 december
Uitwisseling met de slagwerkgroep van Pro Honore Et Virtute in Son en Breugel. In het Vestzaktheater te Son en Breugel start het concert om 14:45 uur.

Zondag 8 december
Deelname aan de concertwedstrijd voor slagwerkensembles in de Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Tijd volgt.