Percussiegroep presteert uitstekend op concertwedstrijd

Percussiegroep Wilhelmina presteert uitstekend op concertwedstrijd

Op zondag 8 december heeft de percussiegroep van Fanfare Wilhelmina deelgenomen aan de concertwedstrijd voor slagwerkensembles in Etten-Leur, georganiseerd door de Brabantse Bond van Muziekverenigingen. Ruim een jaar lang is er toegewerkt naar deelname aan deze wedstrijd en de percussiegroep had zichzelf een doel gesteld: een eerste prijs (>80 punten) behalen in de hoogste eerste divisie. En dat is gelukt! De percussiegroep onder leiding van instructeur John Klaus speelde voortreffelijk en wist maar liefst 84 punten te behalen. De percussiegroep heeft hiermee laten horen en zien dat ze nog steeds op het hoogste niveau musiceren. Fanfare Wilhelmina is trots om over zo'n goede percussiegroep te beschikken. Slagwerkers, proficiat!