21/28 JAN - DRUMMANIA @themovies Tickets & Info

DRUMMANIA @themovies - Tickets & Info

Percussiegroep Wilhelmina en slagwerkensemble O&U (Beek en Donk) bundelen de krachten! In een unieke samenwerking verzorgen zij op zaterdag 21 januari 2023 en zaterdag 28 januari 2023 twee slagwerk-gala's in het teken van memorabele filmmuziek. Het gezamenlijke slagwerkensemble wordt daarbij aangevuld met combo, blazers, strijkers en zang. Filmbeelden worden getoond op een groot scherm, waarmee muziek en film samen komen in een prachtige concertbelevenis.

Over de slagwerkgroepen

De twee slagwerkgroepen bestaan elk uit 19 enthousiaste slagwerkers en staan onder leiding van Rob van Doore (Beek en Donk) en John Klaus (Hoogeloon). Deze 40 muzikanten verzorgen samen twee avondvullende filmconcerten (één in Hoogeloon en één in Beek en Donk), waarbij zowel gezamenlijk als afzonderlijk wordt opgetreden. Vanwege het gekozen thema 'memorabele filmmuziek' worden de slagwerkers bijgestaan door een combo, blazerssectie, strijkkwartet en zangers en zangeressen.

De muziek

Wie denkt aan filmmuziek, denkt al snel aan componisten John Williams en Ennio Morricone. Daarom staan zeker twee suites met de meest bekende muziek van deze componisten op het programma. Maar ook muziek van de Nederlandse speelfilm Soldaat van Oranje, de Brits geheim agent James Bond en de Amerikaanse bokser Rocky wordt ten gehore gebracht. Verder is er muziek van superhelden The Avengers, Superman, Batman en The Incredibles, wordt Bohemian Rhapsody over de rockband Queen niet vergeten en nog veel meer! Dit alles wordt ondersteund door bijbehorende filmbeelden op een groot filmdoek.

Tickets

Liefhebbers van slagwerk- en filmmuziek kunnen op beide avonden hun hart ophalen.
Op zaterdag 21 januari in Hoogeloon en op zaterdag 28 januari in Beek en Donk starten de slagwerk-gala's om 20:00 uur. Zaal open vanaf 19:30 uur.

Voor slechts € 15,00 (excl. administratiekosten) ben je erbij!
Kinderen tot 16 jaar betalen € 10,00 (excl. administratiekosten).

Voor tickets op zaterdag 21 januari 2023 in Hoogeloon: DRUMMANIA @themovies

Voor tickets op zaterdag 28 januari 2023 in Beek en Donk: Slag om het Anker

Mede mogelijk gemaakt door

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.