Fanfare Wilhelmina feliciteert jeugdleden met geweldige prestaties

Vrijdag 14 juni was een spannende dag voor Teun Lemmens (B-slagwerk) en zaterdag 22 juni voor Merle Claassen (B-saxofoon), Minthe van den Heuvel (C-saxofoon) en Merijn Seuntiëns (A-trombone). Op deze dagen mochten zij namelijk hun muziekexamen afleggen. Tijdens een muziekexamen wordt een muzikant door een examinator op verschillende muzikale onderdelen getoetst. Alle vier de muzikanten kregen na hun examen te horen dat ze geslaagd waren en hebben daarmee hun eerste of volgende muziekdiploma behaald!

Fientje van Elst heeft op zaterdag 22 juni deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap voor solisten en kleine ensembles. In Heel behaalde ze op multi-percussion in de derde divisie 83 punten, waarmee ze gedeeld tweede van Nederland werd in haar klasse. Een topprestatie om trots op te zijn!