Geslaagde Fanfare Wilhelmina Familiedag en huldiging jubilarissen

Op zaterdag 26 mei werd voor de tweede keer de Fanfare Wilhelmina Familiedag georganiseerd. Vele leden waren met hun gezin aanwezig om met elkaar een leuke dag te hebben. Op het gildeterrein van St. Sebastiaan wisten een aantal (familie)leden middels het voltooien van goed in elkaar gezette opdrachten een moord op te lossen. Voorafgaand aan de barbecue werden een aantal jubilarissen gehuldigd. Anke Beijens en Piet Zandbergen zijn allebei 25 jaar lid. Joep Dings en Martien Lemmens 40 jaar lid. Peter Mollen is 50 jaar lid en daarmee benoemd tot lid van verdienste. Ook Piet van Heijst was aanwezig op de familiedag. Niet voor niets, want hij is maar liefst 70 jaar lid van Fanfare Wilhelmina!

Alle aanwezige (familie)leden hebben een zeer leuke dag gehad en wij bedanken de 'bassen en saxen' voor het organiseren van deze geslaagde dag!