Geslaagde start muzikaal jaar

Zondag 27 januari startte het blaasorkest van Fanfare Wilhelmina haar muzikale jaar met een intiem concert op Hoogcasteren. In de sfeervolle zaal van Landgoed de Biestheuvel “d’n Brink” werd een uiteenlopend programma gebracht. Amerikaanse klanken uit de staat Virginia alsmede populaire popnummers van Adele en Justin Bieber stonden op het programma. In de intieme setting van de zaal, omgeven door pittoreske geveltjes, kwam ook zeker de gevoelige trombonesolo “When you walk alone” goed tot zijn recht.

Bestuur en leden van Fanfare Wilhelmina willen nogmaals alle aanwezigen, alsmede de medewerkers van Landgoed de Biestheuvel bedanken voor hun aanwezigheid en enorme gastvrijheid! Het was een geslaagde middag.