Drie dagen gezelligheid tijdens kermis in Hoogeloon

Ook dit jaar zorgt de feesttent van Fanfare Wilhelmina voor drie dagen gezelligheid tijdens de kermis, want de tent, gelegen aan het kerkplein, is gratis toegankelijk en weer volgeboekt met een veelbelovend en gevarieerd programma!

Zaterdag 29 juni: Motion Coverband

Vanaf 21:00 uur maakt Motion Coverband een knalfeest van de zaterdagavond. Deze vijfkoppige band zorgt voor een avondvullend programma met een repertoire van disco medley's tot nummers van nu. De combinatie van een prettig gestoorde frontvrouw, scheurende gitaren, groovende bas en vlammende drumpartijen maken een swingend totaal plaatje, dat alles in de strijd gooit om er een onvergetelijke avond van te maken. Om de kermis direct goed in te zetten wordt eveneens om 21:00 uur gestart met een Happy Hour!

Zondag 30 juni: Kermisconcert en dweilmiddag

Het jaarlijkse kermisconcert door Fanfare Wilhelmina start om 14:30 uur. Met optredens van Junior Percussie, de percussiegroep, de blazende jeugdleden en het blaasorkest en aansluitend dit jaar voor het eerst optredens van diverse blaaskapellen biedt dit een gevulde middag. Onder het genot van een drankje en hopelijk mooi weer kan genoten worden van muziek die toegankelijk is voor jong en oud.

Maandag 1 juli: On Stage, No Silence, Bite the Bullet en Vertical Bar

Maandagavond staan er vier ambitieuze bands met veel Hoogeloons talent op het podium. De avond wordt geopend door twee jonge bands, met om 19:00 uur On Stage waar Youri van den Akker deel van uitmaakt en daarna No Silence met zangeres Birgit Bolte. Het rocken gaat vervolgens verder met Bite the Bullet met Dion Verhoeven op gitaar. De afsluiting van de avond licht in handen van Vertical Bar met Janne Roovers op drums. Door eigen nummers en covers te combineren trekken zij het publiek mee in hun enthousiasme, waarbij klassieke meezingers, lekkere dansnummers en easy listeners elkaar afwisselen.