110 jaar liefde voor muziek groot succes!

Raymond van het Groenewoud in concert met Fanfare Wilhelmina

110 jaar liefde voor muziek groot succes!

Fanfare Wilhelmina viert dit jaar haar 110-jarig bestaan. Ter ere daarvan vond op zaterdag 28 oktober een wel heel bijzonder jubileumconcert plaats. Niemand minder dan de bekende Belgische artiest Raymond van het Groenewoud stond die avond samen met de fanfare op de planken in Gemeenschapshuis D’n Anloôp in Hoogeloon.

Publiek en muzikanten hebben genoten van een prachtige avond, waarin de liefde voor muziek in alle toonaarden aanwezig was. Was u er bij, dan zult u dit zeker beamen. Hebt u het concert gemist, dan durven we gerust te zeggen dat u écht iets gemist heeft: het unieke optreden van Raymond van het Groenewoud, een prachtige, sfeervolle zaal met geweldige lichteffecten, een perfecte geluidsbalans en niet te vergeten de heerlijke Belgische biertjes en hapjes. Samen met de percussiegroep en het blaasorkest wist de Vlaamse presentator Bart Michiels het publiek te vermaken. Hij voelde zich thuis in onze "MFA" en zijn "grote liefde" zal dat beamen...

Met dank aan KempenTV (zie samenvatting en volledige opname) en fotograaf Jan Appels (zie foto's) kunnen we nog eens nagenieten van dit unieke concert.

Bedankt dat u ons 110-jarig jubileum met ons hebt willen vieren. Het was voor ons onvergetelijk!

Raymond van het Groenewoud