Rabobank Clubkas Campagne weer van start

De Rabobank Clubkas Campagne is weer van start! Van donderdag 5 april tot en met maandag 30 april mogen leden van Rabobank De Kempen stemmen op clubs die zij een warm hart toedragen. Ook Fanfare Wilhelmina is aangemeld om mee te delen in het mooie geldbedrag dat de Rabobank ter beschikking stelt. Elke stem op Fanfare Wilhelmina komt ten goede aan onze jeugdafdeling. Naast het faciliteren van een goede muziekopleiding kan hierbij gedacht worden aan het organiseren van jeugdconcerten en de samenwerking met andere muziekverenigingen, want samen muziek maken verbindt. Om het verenigingsgevoel te versterken organiseert de fanfare naast muzikale activiteiten ook andere jeugdactiviteiten voor haar jonge muzikanten. Wij hopen van harte op uw stem!