Mooie uitvoeringen tijdens solistenconcoursen Bladel en Sambeek

Mooie uitvoeringen tijdens solistenconcoursen Bladel en Sambeek

Op zondag 21 januari hebben acht leden van Fanfare Wilhelmina tijdens het jaarlijkse solistenconcours in Bladel goed van zich laten horen. Met mooie uitvoeringen hebben ze het publiek en de jury weten te vermaken en dat beloond zien worden met mooie puntenaantallen. Saxofoniste Merle Claassen kwam uit in de jeugddivisie en kreeg voor haar optreden 82 punten. Het optreden van trompettiste Filou van den Heuvel in de 5e divisie werd beoordeeld met 77 punten. In de 4e divisie kreeg Minthe van den Heuvel op saxofoon 83 punten en Elle van de Pas op bugel 75 punten. Het saxofoontrio Minthe, Merle en Floor Gooskens kwam uit in de 4e divisie en werd beoordeeld met 82 punten.

Slagwerker Teun Lemmens kreeg voor zijn optreden in de 4e divisie 83 punten. Het optreden op multipercussion in de 3e divisie van Hendrik van Elst werd beoordeeld met 86 punten, waarmee hij het hoogste puntenaantal in zijn divisie had en de divisiebeker mee naar huis mocht nemen! In de hoogste 1e divisie werd het snare drum duet van Ron Castelijns en René van der Heijden beoordeeld met maarliefst 91 punten, een eerste prijs met lof der jury!

Op zondag 25 maart hebben Fientje van Elst en Diana Castelijns deelgenomen aan het solistenconcours in Sambeek, waar zij met hun duet op xylofoon het mooie puntenaantal van 79 punten wisten te behalen.

Fanfare Wilhelmina feliciteert haar muzikanten met deze prachtige prestaties!

Ga terug