Fanfare Wilhelmina zet lente in met voorjaarsconcert

Fanfare Wilhelmina zet lente in met voorjaarsconcert

De lente komt eraan! Reden voor de blaasmuzikanten van Fanfare Wilhelmina om op zondag 19 maart a.s. dit nieuwe seizoen in te luiden met een speciaal voorjaarsconcert op Landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon. Het concert begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

Het voorjaarsconcert is het eerste concert dat het fanfareorkest in 2023 geeft na haar muzikale hoogtepunt in november vorig jaar, toen het fanfareorkest tijdens de concertwedstrijd van de BBM (Brabantse Bond van Muziekverenigingen) promoveerde naar de 1e divisie: het hoogst mogelijke niveau binnen de amateur blaasmuziek. Uniek in de historie van onze vereniging!

Naast het voorjaarsconcert staan er voor dit jaar al meerdere optredens op de muzikale agenda. Op zondag 21 mei vult de fanfare de binnenplaats van het Begijnhof in Breda met muziek tijdens het 11e Begijnhofconcert. Begin september bezoekt de fanfare het Duitse stadje Trier voor een muziekreis inclusief openluchtconcert op het bekende Brunnenhof. En op 16 december vindt het ‘angstaanjagend mooie’ muziekspektakel “Scary Symphony” plaats in MFA D’n Anloôp Hoogeloon. Dit belooft een groots spektakel te worden met medewerking van Vocaal Ensemble Florence uit Knegsel en Toneelvereniging St. Pancratius Hoogeloon. Noteer het alvast in de agenda!

Maar nu dus eerst het voorjaarsconcert met een licht muzikaal programma, dat ook nog eens een speciaal tintje krijgt! Wat precies? Dat houden we nog even geheim. Maar mocht je het willen weten, kom dan zeker op 19 maart naar De Biestheuvel in Hoogeloon!

Ga terug