VIVA LAS VEGAS - Tickets & Info

Dompel je onder in de wereld van de showbizz en geniet van de spetterende, muzikale show "VIVA LAS VEGAS!". Uitgevoerd door Fanfare Wilhelmina, compleet met zang, dans, combo en entertainment.

Regionale talenten over de rode loper

Verschillende hits van wereldberoemde artiesten zullen de revue passeren: van Lady Gaga tot Frank Sinatra, Armin van Buuren tot Tina Turner, Elvis Presley tot Michael Buble, Pink tot Shirley Bassey en nog vele anderen. Uitgevoerd door zo'n 50 muzikanten van Fanfare Wilhelmina o.l.v. dirigent Jan van Hove in samenwerking met de volgende artiesten:

- Anneli Verhees, zang
- Denise Snoeijen, zang
- Ruud Kneefel, zang
- Verschillende dansgroepen o.l.v. Romy Rademakers
- Janne Jacobs, aerialist (luchtacrobaat)
- Combo bestaande uit: Karlijn van Hoof (toetsen), Steef van Sambeek (gitaar), Ben van Limpt (basgitaar)
- Matthijs Jansen, presentatie
- Jeugdleden Fanfare Wilhelmina

Beleef 't!

De in stijl ingerichte zaal bestaat uit een zit- en stagedeelte en is voorzien van een bar. Stilzitten hoeft dus zeker niet! Kom het gevoel van Las Vegas beleven in Hoogeloon met bovenstaande geweldige regionale talenten en blijf zeker nog even nagenieten tijdens onze gezellige afterparty!

Tickets

Kaarten zijn online verkrijgbaar via https://www.flextickets.nl/event/viva-las-vegas, bij MFA D'n Anloôp (Maalderij 3, Hoogeloon) of bij de leden van Fanfare Wilhelmina. Volwassenen en kinderen van 13 jaar en ouder betalen € 12,50 entree. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Houd de website of Facebook in de gaten voor nadere info omtrent deze show. Reserveer de datum alvast in je agenda, koop snel je ticket en zorg dat je dit geweldige spektakel niet gaat missen!